(untitled) (Relevant Tomorrow / Aktualu rytoj, 2009)
Straipsnyje išsamiai nagrinėjama kolektyvinės autorystės tema, įvertinami pokyčiai, įvykę po 1961 m. Paryžiuje vykusios Tarptautinės katalogavimo principų konferencijos, ir analizuojami kolektyvų katalogavimo ypatumai, baigiant 2003 m. Aptariami svarbūs entitetų autoritetinių įrašų sudarymo archyvuose aspektai.