(untitled) (Relevant Tomorrow / Aktualu rytoj, 2000)
1999 m. liepos 26 d. nr. 277, Vilnius Dėl nacionalinės retrospektyviosios bibliografijos redaktorių kolegijos sudarymo Lietuvos nacionalinėje M. Mažvydo bibliotekoje