Vaisingas nacionalinės retrospektyviosios bibliografijos dešimtmetis (1999-2009) (Relevant Tomorrow / Aktualu rytoj, 2011)
Straipsnio tikslas – apžvelgti Lietuvos nacionalinės Martyno Mažvydo bibliotekos Bibliografijos ir knygotyros centro Nacionalinės retrospektyviosios bibliografijos skyriaus 1999-2009 m. veiklą, nacionalinės retrospektyviosios bibliografijos rengimo eigą ir rezultatus.