(untitled) (Aktualu rytoj / Relevant Tomorrow, 2009)
Kinijos valstybinės bibliografijos spausdintinė versija pirmą kartą buvo išleista 1987 m., o 1994 m. ją pakeitė Kinijos nacionalinės bibliotekos teikiamos virtualios paslaugos. Dėl Kinijoje susiklosčiusios privalomojo egzemplioriaus politikos valstybinės bibliografijos aprėptis nėra plati. Egzistuoja ir kita, didesnės aprėpties, „valstybinė bibliografija“, tačiau ją rengia ne bibliotekininkai. Kinijoje susiduriama su vardų autoritetinių įrašų skirtingų formų ir įvairių MARC formatų įrašų vartojimo problemomis. Kinijos nacionalinė biblioteka tikisi, kad bibliografines paslaugas padės tobulinti Nacionalinis suvestinis katalogas.