(untitled) (Aktualu rytoj / Relevant Tomorrow, 2009)
Straipsnyje analizuojama bibliotekininkystės ir bibliografijos, įstatymų, bibliografinės apskaitos, valstybinės bibliografijos ir leidybos dabartinė situacija ir raidos tendencijos penkiose Vidurinės Azijos šalyse: Kazachstane, Kirgizstane, Tadžikistane, Turkmėnistane ir Uzbekistane.