(untitled) (Aktualu rytoj / Relevant Tomorrow, 2009)
Straipsnyje apžvelgiami iššūkiai, su kuriais ateityje gali susidurti katalogavimas dėl to, kad daugėja įvairiomis laikmenomis publikuojamų leidinių, kai tuo tarpu katalogavimui lėšų skiriama vis mažiau. Jame parodoma, kad tokioje aplinkoje katalogavimo reikšmė ne mažėja, o atvirkščiai, didėja, aptariami kai kurie katalogavimo išlikimui būtini pokyčiai.