(untitled) (Aktualu rytoj / Relevant Tomorrow, 2009)
Straipsnyje pristatoma nauja ISBD versija. Nauja yra tai, kad buvo pakeista jo struktūra: visų rūšių išteklių aprašas iš specializuotų ISBD sutelktas viename ISBD, atnaujinti reikalavimai visų rūšių ištekliams aprašyti, kad jie atitiktų FRBR. Straipsnyje trumpai apibūdinama ISBD peržiūros grupės veikla ir aptariama, kodėl ši grupė laikė peržiūrą būtina. Taip pat aptariami jungimo būdai ir svarbiausios problemos, išaiškinant, kas nebuvo įtraukta į šią pirmąją laidą. Pabaigoje išdėstomi su artimiausioje ateityje vyksiančia peržiūra ir naujinimu susiję uždaviniai.