Lenkijos nacionalinė bibliografija (Aktualu rytoj / Relevant Tomorrow, 2009)
Straipsnyje aptarta Lenkijos nacionalinės bibliografijos raida nuo XVIII a. ir plėtra šiuolaikinėmis sąlygomis. Pateikta Bibliografijos instituto – nacionalinės bibliografijos centro – veiklos istorinė apžvalga, supažindinama su jo funkcijomis ir einamosios nacionalinės bibliografijos leidinių sistema. Retrospektyvinė nacionalinė bibliografija aptariama pradedant XX a. pradžia.
Keywords: Lenkijos nacionalinė bibliografija; Lenkijos retrospektyvinė nacionalinė bibliografija