Atminties institucijų standartizacinė integracija: nacionalinis lygmuo (Aktualu rytoj / Relevant Tomorrow, 2013)
Straipsnyje analizuojama Lietuvos standartizacijos departamento technikos komiteto LST TK 47 „Informacija ir dokumentavimas“ veikla ir plėtra atminties institucijų kultūrinės ir standartizacinės integracijos procese.
Keywords: standartizacija; standartizacinė integracija; Lietuvos standartas; tarptautinis standartas; atminties institucija; technikos komitetas; bibliografijos tarnyba; tarptautinės standartinės numeravimo sistemos